• Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.
Δες το καλάθι αγορών
Μερικό σύνολο:

Συγγραφέας: Σένγκμιλο

Πλεονεκτήματα Fat ελαστικού ή Fat Bike – Ηλεκτρονικά ποδήλατα Shengmilo!

Λίπος ελαστικών

Ελαστικό λίπους τα ποδήλατα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και αυτό συμβαίνει για έναν πολύ καλό λόγο. Οι λάτρεις του ποδηλάτου μπορούν πλέον να οδηγούν τα ποδήλατά τους σε δύσκολα εδάφη, όπου ήταν σχεδόν αδύνατο να οδηγήσουν για πολλές δεκαετίες. Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα Shengmilo ™ Fat ελαστικά είναι άνετα για βόλτα σε χιόνι, λάσπη, άμμο (παραλίες) και πολλά άλλα εδάφη. Maybeσως η εμφάνιση δεν είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. τα ποδήλατα με ελαστικά φαίνονται καλύτερα από τα κανονικά ποδήλατα ελαστικών. Έτσι φαίνονται καλύτερα, οδηγούν καλύτερα - δεν πρέπει να υπάρχει περαιτέρω ερώτηση γιατί γίνονται τόσο δημοφιλή, σωστά; Ένα άλλο πλεονέκτημα με τα ελαστικά Shengmilo ™ είναι η τιμή, καθώς είναι το ίδιο ή ίσο με το κανονικό ελαστικό. Το κάναμε αυτό, για να βεβαιωθούμε ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν μόνο την καλύτερη εμπειρία!

Ποδήλατο Aat (που ονομάζεται επίσης παχύ ποδήλατο, ελαστικό λίπους, ποδήλατο χοντρών ελαστικών ή ποδήλατο χιονιού) είναι ένα ποδήλατο εκτός δρόμου με υπερμεγέθη ελαστικά, συνήθως 3.8 ίντσες (97 mm) ή μεγαλύτερα και ζάντες 2.16 ίντσες (55 mm) ή ευρύτερα, σχεδιασμένο για χαμηλή πίεση στο έδαφος για να επιτρέπει την οδήγηση σε μαλακό , ασταθές έδαφος, όπως χιόνι, άμμος, βάλτους και λάσπη. [1] Τα Fatbikes είναι χτισμένα γύρω από κουφώματα με φαρδιά πιρούνια και παραμονές για να χωρέσουν τις μεγάλες ζάντες που απαιτούνται για να χωρέσουν αυτά τα ελαστικά. Τα φαρδιά ελαστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πιέσεις φουσκώματος έως 340 hPa. 0.34 bar (5 psi) για ομαλή βόλτα πάνω από τραχιά εμπόδια. Βαθμολογία 550-690 hPa. 0.55-0.69 bar (8-10 psi) είναι κατάλληλο για την πλειοψηφία των αναβατών. [2] Τα Fatbikes εφευρέθηκαν για χρήση στο χιόνι και την άμμο, [1] αλλά είναι σε θέση να διασχίσουν διάφορους τύπους εδάφους, όπως χιόνι, άμμο, έρημο, βάλτους, λάσπη, πεζοδρόμιο ή παραδοσιακά μονοπάτια ποδηλασίας βουνού. [3] Το άθλημα μερικές φορές αναφέρεται ως ποδήλατο λίπους ή ποδηλασία με ελαστικά.
πηγή: wiki

Gear Shimano Προηγμένος μετατροπέας

Shimano Shifter για Shengmilo

Το Shimano advanced shifter είναι ένα από τα καλύτερα στην αγορά, οπότε δεν υπήρξε μεγάλη συζήτηση στην ομάδα Shengmilo. Η απόφαση ήταν λογική, χρησιμοποιήσαμε Shift Shift για όλα μας τα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων. Το Shimano προσφέρει ταχύτερη και ομαλότερη μετατόπιση, χωρίς μεγάλη ανάγκη συντήρησης και καθαρισμού. Είναι γνωστό ως μακράς διαρκείας και πολύ ανθεκτική μάρκα. Με τη σωστή φροντίδα, θα λειτουργεί τόσο καλά όσο και μετά από πολλά χρόνια, ακόμη και δεκαετίες καθημερινής χρήσης.

Η Shimano, Inc. (株式会社 シ マ Kab, Kabushiki-gaisha Shimano) είναι ιαπωνικός πολυεθνικός κατασκευαστής εξαρτημάτων ποδηλασίας, εξοπλισμού αλιείας και εξοπλισμού κωπηλασίας. Παρήγαγε προμήθειες γκολφ μέχρι το 2005 και εξοπλισμό snowboard μέχρι το 2008. Με έδρα το Sakai της Ιαπωνίας, η εταιρεία έχει 32 ενοποιημένες θυγατρικές και 11 μη ενοποιημένες θυγατρικές. Τα κύρια εργοστάσια παραγωγής της Shimano βρίσκονται στο Kunshan της Κίνας. Μαλαισία? και τη Σιγκαπούρη.

Το 2017, η Shimano είχε καθαρές πωλήσεις 3.2 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, 38% στην Ευρώπη, 35% στην Ασία και 11% στη Βόρεια Αμερική. Τα εξαρτήματα του ποδηλάτου αντιπροσώπευαν το 80%, τα είδη αλιείας 19%και τα άλλα προϊόντα 0.1%. Η εταιρεία διαπραγματεύεται δημόσια, με 93 εκατομμύρια μετοχές κοινών μετοχών σε κυκλοφορία.
πηγή: wiki

Το ηλεκτρικό ποδήλατο Shengmilo υψηλής ποιότητας μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια!

Ηλεκτρικά ποδήλατα Shengmilo ™ υψηλής ποιότητας

Shengmilo υψηλής ποιότητας τα ηλεκτρικά ποδήλατα κατασκευάστηκαν με πολλές εκτιμήσεις της αγοράς. Προσπαθήσαμε να αναπτύξουμε και να χρησιμοποιήσουμε μόνο τα καλύτερα υλικά, τα καλύτερα διαθέσιμα ανταλλακτικά και να συμπεριλάβουμε τις καλύτερες δυνατότητες, αυτό που ζήτησαν οι πελάτες και οι χρήστες μας. Τα ποδήλατα δοκιμάζονται πολύ και εισάγονται πολλές τροποποιήσεις και αλλαγές, πριν είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε νέα μοντέλα στον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σχόλιά μας για το ηλεκτρονικό ποδήλατο είναι πάντα υψηλά και τα σχόλιά μας είναι ως επί το πλείστον πολύ θετικά. 

Διαβάστε Περισσότερα

Εισαγωγή βίντεο Shengmilo MX21!

Η δημοτικότητα του Shengmilo ™ MX21 εκτινάχθηκε στα ύψη τις τελευταίες σύντομες εβδομάδες! Αν αναρωτιέστε γιατί μπορείτε απλά να παρακολουθήσετε την εισαγωγή βίντεο. Το MX21 είναι ένα πτυσσόμενο, ανθεκτικό ηλεκτρικό ποδήλατο με ισχυρούς εμπρός και πίσω απορροφητές διπλής ανάρτησης και ισχυρό κινητήρα.

Διαβάστε Περισσότερα

Scroll to Top
λάθος: Περιεχόμενο προστατεύεται !!