• Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.
Δες το καλάθι αγορών
Μερικό σύνολο:

Κατάστημα

Κράνος ποδηλάτου Shengmilo MTB με αποσπώμενα μαγνητικά γυαλιά και πίσω φως

Το κράνος ποδηλάτου Shengmilo MTB με αποσπώμενα μαγνητικά γυαλιά και πίσω φως είναι κατάλληλο για όλους τους αναβάτες MTB. Μείνετε ασφαλείς με το κράνος ποδηλάτου Shengmilo ενώ κάνετε ποδήλατο, ιδανικό για χρήση εντός και εκτός δρόμου.

79 

Μοιραστείτε αυτό:

Περιγραφή

Το κράνος ποδηλάτου Shengmilo MTB με αποσπώμενα μαγνητικά γυαλιά και πίσω φως έχει λεπτή σχεδίαση και όμορφη εμφάνιση και παρέχει περισσότερη κάλυψη στο πίσω μέρος του κράνους για λίγη επιπλέον σιγουριά. Το μικρό μέγεθος και η αξιοσημείωτη ισχύς ψύξης του κράνους ποδηλάτου Shengmilo MTB το αφήνουν να επιπλέει αβίαστα στον αέρα σε διάφορες γωνίες στροφής και κεφαλής.

Η τέλεια ασφαλής εφαρμογή

Προσαρμόζοντας με ακρίβεια το πλάτος τους σε ολόκληρη την περιφέρεια κάθε μοναδικής κεφαλής, ένα μινιμαλιστικό σύστημα εφαρμογής χρησιμοποιεί έναν επιλογέα που περιστρέφεται εύκολα για μεγαλύτερη απλότητα ρύθμισης, παρέχοντάς σας μια απλή, άνετη εφαρμογή που αποφεύγει τις περιοχές πίεσης.

Κράνος Shengmilo Εξαιρετικά ελαφρύ κράνος ποδηλασίας βουνού εκτός δρόμου με αφαιρούμενο πίσω φως προσωπίδαςΑνθεκτική και ισχυρή προστασία

Το υψηλής πυκνότητας υλικό EPS και το στιβαρό κέλυφος του υπολογιστή παρέχουν εξαιρετική προστασία και υψηλής απόδοσης κρούση buffer. Οι φθορίζοντες ιμάντες και η επένδυση θα αυξήσουν την άνεση και την ασφάλεια του χρήστη συνολικά.

Μαγνητικό γυαλιά ηλίου

Η χρήση αποσπώμενων γυαλιών μπορεί να προστατεύσει σε μεγάλο βαθμό τους χρήστες από τον άνεμο, την άμμο και άλλα στοιχεία εκτός από την έντονη λάμψη και το δυνατό ηλιακό φως. Η ασπίδα ματιών μπορεί να στερεωθεί μαγνητικά στο κράνος. Ο ενσωματωμένος φακός παρέχει πλήρη περιτυλιγμένη οπτική προστασία, εξαλείφοντας την ανάγκη για γυαλιά ηλίου, ενοχλητικό ιδρώτα και ομίχλη και συμβατότητα με γυαλιά που διορθώνουν τη μυωπία.

Shengmilo Εξαιρετικά ελαφρύ ποδηλατικό κράνος με αφαιρούμενα γυαλιά γυαλιά ασφαλές πίσω φως ποδηλάτου Κράνη MTB για ποδήλατο δρόμου βουνούSuper Bright Προειδοποίηση USB LED

Έρχεται με φωτεινά πίσω φώτα που έχουν τρεις επιλογές φωτισμού: λειτουργία σταθερού φωτός, λειτουργία αναβοσβήνει και λειτουργία περιήγησης. Αυτά τα φώτα μπορεί να κάνουν τους αναβάτες σημαντικά πιο ορατούς στο σκοτάδι και να προειδοποιούν τα αυτοκίνητα και τους πεζούς πίσω τους για να διατηρούν μια απόσταση ασφαλείας.

Εξαιρετική εμπειρία χρήσης και απόδοση

Για καλό αερισμό και απαγωγή θερμότητας, 22 αεραγωγοί αεροσήραγγας με εσωτερικά κανάλια μπορούν να κατευθύνουν αποτελεσματικά τη ροή αέρα σε όλο το κεφάλι. Οι χρήστες δεν θα βιώσουν καμία επιβάρυνση ή ευχαρίστηση με αυτό το απίστευτα ελαφρύ κράνος.

Τέλεια ρύθμιση μεγέθους

Με το πολυδιάστατο σύστημα ρύθμισης, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν γρήγορα το μέγεθος τόσο της περιφέρειας του κεφαλιού όσο και του ύψους. Με τη βοήθεια των ρυθμιζόμενων ιμάντων και της πολυδιάστατης ρύθμισης, το κράνος παραμένει σταθερά στη θέση του με το κεφάλι στη σωστή θέση. Είναι κατάλληλο για περιφέρεια κεφαλιού 54-60 cm, 54–61 cm. Κάντε ακριβείς μετρήσεις κεφαλής πριν κάνετε μια αγορά.

Κομψό και συμπαγές σχήμα

Το κομψό, συμπαγές σχήμα του ποδηλατικού κράνους και οι πλαϊνοί αεραγωγοί ελαχιστοποιούν την οπισθέλκουσα του αέρα από τα πλάγια, ενώ μεγιστοποιούν τη δυναμική ροής. Αυτό εξομαλύνει τη ροή του αέρα από μπροστά προς τα πίσω.

Παραγγείλετε κράνος ποδηλάτου Shengmilo MTB με αποσπώμενα μαγνητικά γυαλιά και πίσω φως

Κριτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Γράψτε πρώτοι μια αξιολόγηση για το “Shengmilo MTB κράνος ποδηλάτου με αποσπώμενα μαγνητικά γυαλιά και πίσω φως”

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται *

Scroll to Top
λάθος: Περιεχόμενο προστατεύεται !!